Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τραυματισμό παίκτη της Γιουβέντους [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τραυματισμό παίκτη της Γιουβέντους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σιμόνε Πέπε της Γιουβέντους είναι από τους πλέον άτυχους ποδοσφαιριστές καθώς δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του λόγω σοβαρών τραυματισμών. Ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που κατά καιρούς κατέκριναν τον Ιταλό μέσο, θεωρώντας ότι προσποιείται τον τραυματία, ενώ άλλοι τον χαρακτήριζαν «τελειωμένο».

Ο 31μεσος πλέον δείχνει να επανέρχεται σιγά-σιγά μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι και φρόντισε να το κάνει κατανοητό σε όλους. Δείτε τη σοκαριστική φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με τα τρία διαστήματα της πληγής του,την οποία συνόδευσε με το ακόλουθο μήνυμα:

«Μετά από δυόμιση χρόνια θεραπείας, θέλω αν επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα. Μέχρι τώρα δεν έχω απαντήσει στις φήμες που αφορούσαν την απουσία μου, γι' αυτό αποφάσισα να το κάνω τώρα με εικόνες. Πάρα πολλές ψευδείς φήμες είχαν ακουστεί κατά καιρούς και νομίζω ήρθε η ώρα να σπάσω τη σιωπή μου από σεβασμό για την οικογένειά μου. Ξέρω ότι οι περισσότεροι από τους οπαδούς είναι μαζί μου. Επιτέλους είμαι καλά και χαρούμενος που επανέρχομαι».

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τραυματισμό παίκτη της Γιουβέντους [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τραυματισμό παίκτη της Γιουβέντους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τραυματισμό παίκτη της Γιουβέντους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ