Μαζιώτης σε ανακριτή: Δεν απολογούμαι σε σκυλιά του κράτους - iefimerida.gr

Μαζιώτης σε ανακριτή: Δεν απολογούμαι σε σκυλιά του κράτους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Νίκος Μαζιώτης με κείμενο του απαντά στον ειδικό εφέτη ανακριτή που τον κάλεσε σε απολογία. Από τις φυλακές Διαβατών όπου βρίσκεται ο Μαζιώτης τονίζει στην απάντηση του ότι τα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» δεν απολογούνται ποτέ.

«Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται στα σκυλιά του κράτους, δηλαδή στους μπάτσους και στους δικαστές μισθοφόρους και υπηρέτες των πλουσίων και του κεφαλαίου» αναφέρει σε κείμενό του που δημοσιεύεται στο indymedia.

«Ποτέ δεν απολογήθηκα όσες φορές κι αν δικάστηκα και φυλακίστηκα, γιατί στην πραγματικότητα εγώ κι η οργάνωση που ανήκω, ο Επαναστατικός Αγώνας είμαστε οι κατήγοροι κι εσείς οι κατηγορούμενοι. Αυτοί που με καταδίκασαν σε 50 χρόνια κάθειρξη, αυτοί που με επικήρυξαν με 1.000.000 ευρώ, αυτοί που με φυλάκισαν και θα με δικάσουν εκ νέου, το κάνουν για λογαριασμό των πλουσίων, του υπερεθνικού κεφαλαίου του ΔΝΤ, την ΕΕ, και της ΕΚΤ, για λογαριασμό των δανειστών και των τραπεζών που πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού» αναφέρει.

Υποστήριξε, τέλος, ότι «τα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» παλεύουν για την ανατροπή του συστήματος και για μια κοινωνική επανάσταση που θα ανατρέψει το εγκληματικό καθεστώς τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ