Η Μicrosoft θα διαθέτει δωρεάν το Office για τους κατόχους tablet και κινητών τηλεφώνων - iefimerida.gr

Η Μicrosoft θα διαθέτει δωρεάν το Office για τους κατόχους tablet και κινητών τηλεφώνων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή εταιρεία πληροφορικής ανακοίνωσε ευχάριστα νέα για τους χρήστες του Ι Phone, του I PAD και των κινητών και τάμπλετ που χρησιμοποιούν το σύστημα λειτουργίας Android. Οι κάτοχοι των παραπάνω συσκευών θα μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τις εφαρμογές του Office για να δημιουργούν και να αποθηκεύουν έγγραφα στον υπολογιστή τους ή στον διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης Cloud.

Η κίνηση αυτή γίνεται στα πλαίσια της στρατηγικής της εταιρείας να εδραιώσει την θέση της στην αγορά εφαρμογών για τους κατόχους κινητών συσκευών μετά την εμφάνιση ανταγωνιστικών προγραμμάτων όπως τα Google Docs και το Apple’s Ι Work. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα προλάβουν τις κινήσεις της Apple και της Google που θα προσπαθούσαν να πείσουν τον καταναλωτή ότι μπορεί να δημιουργήσει έγγραφα χωρίς την βοήθεια του Office και χωρίς να πληρώσουν.

Η εταιρεία αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν τις εφαρμογές του Office μόνο για τους απλούς χρήστες καθώς οι επιχειρήσεις θα υποχρεώνονται να αγοράσουν μια πιο εξελιγμένη έκδοση της σειράς εφαρμογών για να μπορέσουν να συντάξουν τα επιχειρησιακά τους έγγραφα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κινητά τηλέφωνα tablets Microsoft
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ