Πρώτη συγκέντρωση ενόψει Ν. Φερόε με πολλά προβλήματα για Ρανιέρι - iefimerida.gr

Πρώτη συγκέντρωση ενόψει Ν. Φερόε με πολλά προβλήματα για Ρανιέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με τα Νησιά Φερόε ξεκινά σήμερα το απόγευμα, με τον Κλάουντιο Ρανιέρι να αντιμετωπίζει ξανά πάρα πολλά προβλήματα.

Στην κακή εικόνα που έχει δείξει η Ελλάδα μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Euro 2016, έρχονται να προστεθούν και τα προβλήματα τραυματισμών που προκύπτουν σχεδόν καθημερινά. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός αναγκάστηκε να καλέσει τέσσερις νέους παίκτες μετά την αρχική ανακοίνωση της αποστολής, αφού οι Παπασταθόπουλος, Σαλπιγγίδης, Φορτούνης και Χολέμπας τραυματίστηκαν στα παιχνίδια των συλλόγων τους.

Οι Ντίνας, Τασουλής, Κολοβός και Βύντρα κλήθηκαν στις θέσεις τους και έτσι η αποστολή η οποία θα συγκεντρωθεί σήμερα το απόγευμα (17:30) στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά έχει ως εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Βύντρα, Μόρας, Τασουλής, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Ντίνας, Κολοβός, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ