Μυθικός γάμος: Δύο υπάλληλοι του καταστήματος Carpo παντρεύονται με κουμπάρο τον εμίρη του Κατάρ

Ο γάμος δύο νεαρών Ελλήνων, της Λίνας Κυροπούλου και του Ζανή Χαλά, με κουμπάρο τον Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι, αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο Κατάρ, το οποίο για ένα τριήμερο θα ζήσει σε ρυθμούς ελληνικούς.

Η ιστορία που συνδέει το ζευγάρι με τον σεΐχη μοιάζει με χολιγουντιανό παραμύθι. Σύμφωνα με το newsonly.gr, πριν από δύο χρόνια ο πάμπλουτος Αραβας επισκέφτηκε για πρώτη φορά το κατάστημα Carpo στο Λονδίνο, το οποίο προσφέρει ξηρούς καρπούς υψηλής ποιότητας.

Η τελετή και η δεξίωση του γάμου θα πραγματοποιηθούν στο πολυτελές ξενοδοχείο «La Cigale» στην Ντόχα, την επόμενη Παρασκευή.

Στο κατάστημα εργάζονται η Λίνα και ο Ζανής. Ο Αλ Θάνι επισκέφτηκε πολλές φορές το Carpo, γνωρίστηκε με τους μελλόνυμφους και έγινε φίλος με τον ιδιοκτήτη, Κώστα Κοντόπουλο.

Το κατάστημα και ο ιδιοκτήτης:

Οταν πριν από λίγο καιρό ο σεΐχης έμαθε πως η Λίνα Κυροπούλου, κόρη της συζύγου τού Κώστα Κοντόπουλου από τον πρώτο της γάμο, θα παντρευτεί τον Ζανή, ζήτησε να γίνει κουμπάρος και τους πρότεινε να κάνουν τον γάμο τους στο Κατάρ, προσκαλώντας την οικογένεια και τους φίλους της στο εμιράτο.

Ραντεβού στην Ντόχα για έναν γάμο σαν παραμύθι
Η τελετή και η δεξίωση του γάμου θα πραγματοποιηθούν στο πολυτελές ξενοδοχείο «La Cigale» στην Ντόχα, την επόμενη Παρασκευή.

Οι καλεσμένοι θα αρχίσουν να φτάνουν από το πρωί της Τετάρτης, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα παρατεθεί κοκτέιλ πάρτι. Τον πολιτικό γάμο θα τελέσει ο Ελληνας πρόξενος στο Κατάρ, παρουσία του πρέσβη μας Γιάννη Μεταξά. Κουμπάρος θα είναι ο Αλ Θάνι, ο οποίος θα συνοδεύεται από μέλη της οικογένειάς του και πιθανότατα την πανέμορφη σύζυγό του Σεΐχα Μόζα.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στην εντυπωσιακή αίθουσα χορού «Al Wajba» για 200 καλεσμένους, 120 Ελληνες -οι οικογένειες των μελλονύμφων και οι φίλοι τους- και περίπου 80 Καταριανούς. Το ένδυμα θα είναι επίσημο και οι κυρίες θα φορούν μακρύ φόρεμα.

Η Λίνα έχει επιλέξει δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας και, όπως λένε οι φίλες της, το νυφικό θα φέρει και κάποια στοιχεία από την Ανατολή, ενώ τα χέρια της θα ζωγραφιστούν με χένα, έθιμο που ακολουθούν εκεί οι νύφες. Οσο για το μενού, θα είναι μια μείξη ελληνικών και αραβικών γεύσεων.

Τη μουσική θα επιμεληθεί Ελληνας dj, που επίσης θα επιχειρήσει ένα πάντρεμα ελληνικών, αραβικών και διεθνών επιτυχιών. Οι πληροφορίες λένε πως οι άνθρωποι του Αλ Θάνι έχουν προετοιμάσει τα πάντα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, ώστε οι προσκεκλημένοι του να περάσουν αξέχαστα.

Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί ξενάγηση στην Ντόχα και στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης. Πρόκειται για ένα εξαίρετο αρχιτεκτονικό δημιούργημα και σύμβολο της ευρύτερης περιοχής, χτισμένο σε ένα τεχνητό νησί. Το μουσείο φιλοξενεί πάνω από 800 πολύτιμα αντικείμενα ισλαμικής τέχνης, προερχόμενα από τρεις ηπείρους. Το πρόγραμμα των Ελλήνων καλεσμένων περιλαμβάνει και ένα σύντομο πέρασμα από το Mathaf, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, όπου φιλοξενούνται έργα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών του κόσμου.

Ο σεΐχης Χαμάντ, και μέχρι πρότινος εμίρης του Κατάρ -πέρυσι παρέδωσε την εξουσία στον γιο του, σεΐχη Ταμίμ- έχει κάνει ήδη επενδύσεις στην Ελλάδα και θεωρείται από τους πιο μοντέρνους και δραστήριους ηγέτες του αραβικού κόσμου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Carpo κατάστημα υπάλληλοι Εμίρης Κατάρ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ