O Χωμενίδης έχει σχέση με γνωστή ηθοποιό [εικόνες] - iefimerida.gr

O Χωμενίδης έχει σχέση με γνωστή ηθοποιό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ζευγάρι από τον περασμένο χειμώνα, όμως μόλις τώρα αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο Χρήστο Χωμενίδη και την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου. Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ενας ήρωας με παντόφλες», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

O Χωμενίδης έχει σχέση με γνωστή ηθοποιό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Χαμογελαστοί, πιασμένοι χέρι-χέρι εμφανίστηκαν στο θέατρο «Βρετάνια», κάνοντας γνωστό σε όλους αυτό που γνώριζαν μόνο οι στενοί τους φίλοι: ότι είναι ζευγάρι! Σύμφωνα με τη Real News, οι πρώτες συναντήσεις τους άρχισαν πέρυσι το χειμώνα, ενώ πέρασαν μαζί το καλοκαίρι στη Σίφνο. Το ρεπορτάζ της Real αναφέρει πως όταν κάποιοι πείραξαν τον συγγραφέα λέγοντάς του πως τώρα θα ασχολούνται όλοι με τον έρωτά του, αυτός απάντησε: «Ποιος θα ασχοληθεί με τον ερωτά μας; Αν γράψουν γι' αυτό, ας γράψουν τουλάχιστον και τον τίτλο του πιο πρόσφατου βιβλίου μου». Ο τίτλος του, λοιπόν, είναι «Νίκη» και πρόκειται για ένα ήδη δυνατό best seller.

O Χωμενίδης έχει σχέση με γνωστή ηθοποιό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ