Η απάντηση Βισκαδουράκη στην ερώτηση της Νομικού «πού κοιτάς» που έβαλε φωτιά στο πλατό του DWTS [βίντεο] - iefimerida.gr

Η απάντηση Βισκαδουράκη στην ερώτηση της Νομικού «πού κοιτάς» που έβαλε φωτιά στο πλατό του DWTS [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήρε φωτιά χθες το πλατό του Dancing With The Stars. Δεν ήταν μόνο οι... καυτοί χοροί των διαγωνιζόμενων, αλλά και ο Θανάσης Βισκαδουράκης που με το χιούμορ του, τον αυθορμητισμό του και τις ατάκες του άναψε σπίθες.

Μετά το εκρηκτικό μάμπο που χόρεψε με την παρτενέρ του κατευθύνθηκε προς την παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού προκειμένου να ακούσει την κριτική του κοινού. Το βαθύ... ντεκολτέ του ηθοποιού δεν έμεινε ασχολίαστο από την παρουσιάστρια η οποία, μάλιστα, τον βοήθησε να καλύψει το στήθος του. «Μου βγήκε το σουτιέν! Μου 'φυγε η ρώγα έξω δεξιά», ήταν η πρώτη ατάκα που... έφυγε από το στόμα του Βισκαδουράκη κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

 Η απάντηση Βισκαδουράκη στην ερώτηση της Νομικού «πού κοιτάς» που έβαλε φωτιά στο πλατό του DWTS [βίντεο] | iefimerida.gr 0



Μετά το γέλιο που ακολούθησε, η Δούκισσα πέρασε το χέρι της πάνω από τον ώμο του Θανάση για να ακούσουν τους κριτές. Ο ηθοποιός, τότε, κοίταξε επίμονα το στήθος της παρουσιάστριας, η οποία ξαφνιάστηκε και ρώτησε: «Πού κοιτάς»; Η απάντηση του Θανάση Βισκαδουράκη τίναξε το στούντιο στον αέρα και έκανε την Δούκισσα Νομικού να πεταχτεί μακριά ουρλιάζοντας! «Πού κοιτάω; Τα β@ζ@@ σου κοιτάω» ήταν η απάντηση του Θανάση Βισκαδουράκη που τίναξε το στούντιο στον αέρα και έκανε την Δούκισσα Νομικού να πεταχτεί μακριά ουρλιάζοντας!

Η σέξι εμφάνιση της Δούκισσας

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στη σκηνή του Dancing With The Stars φορώντας ένα σέξι μίνι φόρεμα Balmain, από την τελευταία κολεξιόν του οίκου, αξίας 1676 ευρώ, παπούτσια Steve Madden και κοσμήματα Kessaris.

Το styling της παρουσιάστριας του λαμπερού show επιμελήθηκε ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, τα μαλλιά ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το make-up η Βάσω Νακοπούλου.

 Η απάντηση Βισκαδουράκη στην ερώτηση της Νομικού «πού κοιτάς» που έβαλε φωτιά στο πλατό του DWTS [βίντεο] | iefimerida.gr 1
 Η απάντηση Βισκαδουράκη στην ερώτηση της Νομικού «πού κοιτάς» που έβαλε φωτιά στο πλατό του DWTS [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ