Επεισοδιακό το δρομολόγιο Σύμη-Ρόδος: Το πλοίο «χόρευε» στα κύματα και οι επιβάτες φώναζαν βοήθεια [βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισοδιακό το δρομολόγιο Σύμη-Ρόδος: Το πλοίο «χόρευε» στα κύματα και οι επιβάτες φώναζαν βοήθεια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακό ήταν το ταξίδι της επιστροφής από τον Πανορμίτη Σύμης προς τη Ρόδο το πρωί της Κυριακής.



Πιο συγκεκριμένα και μετά την άρση του απαγορευτικού, αρκετός ήταν ο κόσμος που επιβιβάστηκε στις 8:45 το πρωί στο «DODEKANISOS EXPRESS» από τον Πανορμίτη και με προορισμό τη Ρόδο. Ωστόσο, τα κύματα της θάλασσας δημιούργησαν ένα επεισοδιακό ταξίδι με τους επιβάτες πολλές φορές να επικαλούνται τον θαυματουργό Πανορμίτη για να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο Σμαραγδένιο Νησί.

Με την άφιξη του καραβιού στο λιμάνι της Ρόδου χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει μία κοπέλα στο Νοσοκομείο της Ρόδου λόγω στομαχικών διαταραχών.

Σημειώνεται ότι ήταν πολύς ο κόσμος που ταξίδεψε μέχρι τη Σύμη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το Σάββατο εορτάστηκε η σύναξη των Παμμέγιστων αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, καθώς και των υπολοίπων Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων.

Ο ναός που είναι αφιερωμένος στον Πανορμίτη της Σύμης, ο οποίος θεωρείται θαυματουργός βρίσκεται βορειοδυτικά της Ρόδου, δεκαέξι μίλια μακριά, δυόμισι περίπου ώρες με το καράβι. Στα νότια της Σύμης, στον μυχό ενός γραφικού λιμανιού προβάλλει χτισμένο επάνω σε βράχους το ιστορικό Μοναστήρι τού Πανορμίτη, δηλαδή τού Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Εκεί, φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα τού Αρχαγγέλου.

Πάντως, σύμφωνα με το allaksogolies.gr, πολλοί από τους επιβάτες θέλουν να εκφράσουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους στον Ιατρό-Καρδιολόγο Μιχαήλ Παπαοικονόμου από την Κρεμαστή ο οποίος ήταν στο καράβι και παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειάζονταν.

Πηγή βίντεο: allaksogolies.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ