Αυτό είναι το ιδιαίτερο γαμήλιο δώρο που έκανε ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το ιδιαίτερο γαμήλιο δώρο που έκανε ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ιδιαίτερο δώρο που, πέραν της συναισθηματικής, έχει και μια τεράστια λογοτεχνική και ιστορική αξία χάρισε ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί. Πρόκειται για το γαμήλιο δώρο του και δεν ήταν ένα ακριβό κόσμημα ή κάποιο άλλο φανταχτερό αντικείμενο.

Ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε τη γραφομηχανή την οποία χρησιμοποιούσε ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας Έρνεστ Χέμινγουεϊ πριν αυτοκτονήσει στις 2 Ιουλίου 1961. Κόστισε 250.000 δολάρια και σε αυτήν ο νομπελίστας Χέμινγουεϊ είχε γράψει, μεταξύ άλλων, το μυθιστόρημα «Για ποιον χτυπά η καμπάνα». Όπως αποκαλύπτει αμερικανική ιστοσελίδα, η διάσημη ηθοποιός ήθελε αρχικά να αγοράσει τη γραφομηχανή του Τένεσι Ουίλιαμς, όμως δεν ήταν για πούλημα και τελικά αρκέστηκε στην Underwood του 1926 που της πήρε ο σύζυγός της και ανήκε στον Χέμινγουεϊ.

Αυτό είναι το ιδιαίτερο γαμήλιο δώρο που έκανε ο Μπραντ Πιτ στην Αντζελίνα Τζολί [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ