Αέρας... πέρασαν Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα - iefimerida.gr

Αέρας... πέρασαν Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Πολύ σημαντικές νίκες πήραν σήμερα Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι νησιώτες έχασαν πέναλτι στο 30' με τον Λεοζίνιο αλλά τελικά νίκησαν με 2-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη με σκόρερ τους Κεϊτά (66’) και Χουάνμα (81’), ενώ οι Ηπειρώτες «ισοπέδωσαν» τη Νίκη Βόλου με 4-0. Για τον ΠΑΣ Μιχαήλ, Μανιάς, Ίλιτς και Τσουκαλάς οι σκόρερ.
Μόνο... ελάχιστο θέαμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να αποφεύγουν την ήττα, αλλά να μένουν τελικά στο χλιαρό 0-0 χωρίς φάσεις για γκολ.
Η αγωνιστική κλείνει αύριο με το Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης στο Περιστέρι, ενώ χθες ο Παναιτωλικός κέρδισε μέσα στη Κέρκυρα με 2-1, η Ξάνθη εντός τον ΟΦΗ με το ίδιο σκορ, ενώ Εργοτέλης και Βέροια έμειναν στο 2-2 στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλονή Σούπερ Λίγκα ΠΑΣ Γιάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ