Κρατάει όμηρο την 11χρονη κόρη του [βίντεο] - iefimerida.gr

Κρατάει όμηρο την 11χρονη κόρη του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άνδρας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι φέρει στο σακίδιό του βόμβα κι έχει οχυρωθεί από σήμερα το πρωί μέσα σε δικαστικό γραφείο κτιρίου στο Σίδνεϊ, κρατάει όμηρο την κόρη του και η υπόθεση φαίνεται ότι αφορά την κηδεμονία της, εκτιμούν αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Ο άνδρας μαζί με την κόρη του μετέβησαν στο κτίριο που βρίσκεται στην Παραμάτα, ένα προάστιο κοντά στο Σίδνεϊ, και είπε στην μοναδική υπάλληλο που βρισκόταν εκεί εκείνη τη στιγμή ότι μέσα στο σακίδιό του μεταφέρει μία βόμβα, μετέδωσε το αυστραλιανό δίκτυο ABC στην ιστοσελίδα του.

Η αστυνομία απέκλεισε τον κεντρικό δρόμο μπροστά από το κτίριο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο δικαστήριο Οικογενειακών Υποθέσεων, και αργότερα ο άνδρας εμφανίστηκε για λίγο στο παράθυρο φορώντας την περούκα δικαστή, αλλά χωρίς πουκάμισο.

Η αστυνομία περιέγραψε την υπόθεση ως πολύ ευαίσθητη και επικίνδυνη και αρνήθηκε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες ως προς το κίνητρο του άνδρα, ούτε επιβεβαίωσε αν όντως μεταφέρει βόμβα.

"Εξακολουθούμε να ανησυχούμε για το περιεχόμενο του σακιδίου που έχει μαζί του," δήλωσε ο βοηθός του επικεφαλής της αστυνομίας Ντένις Κλίφορντ στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και πρόσθεσε ότι δεν βρίσκεται πλέον κανένας μέσα στο γραφείο εκτός από τον άνδρα και το κορίτσι.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την δικαστικό υπάλληλο μετέδωσαν ότι ο άνδρας ζήτησε αρχικά να δει κάποιον δικαστικό αξιωματούχο.

Η υπάλληλος Μπέτι Χορ είπε ότι ο άνδρας εισήλθε στο γραφείο μαζί με ένα κορίτσι, που φαίνεται να είναι δέκα ετών, σήμερα το πρωί και απαίτησε να μιλήσει με "κάποιον από το τοπικό δικαστήριο," ανέφερε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Sydney Morning Herald.

"Ήταν προγραμματισμένο να πάει στο δικαστήριο σήμερα, αλλά δεν μπορούσε να βρει αυτό το πρόσωπο και νομίζω ότι απλώς 'τό'χασε'," είπε στην εφημερίδα η Χορ.

Η αστυνομία άφησε να εννοηθεί ότι οι διαπραγματεύσεις με τον άνδρα μπορεί να συνεχιστούν μέχρι το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ