Ριάλιτι με γυμνιστές η νέα τρέλα στις ΗΠΑ: Ανατρέπει τα τηλεοπτικά δεδομένα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ριάλιτι με γυμνιστές η νέα τρέλα στις ΗΠΑ: Ανατρέπει τα τηλεοπτικά δεδομένα [εικόνες]

Ριάλιτι με γυμνιστές η νέα τρέλα στις ΗΠΑ: Ανατρέπει τα τηλεοπτικά δεδομένα [εικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ριάλιτι έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω σε ότι είχατε δει μέχρι τώρα. Πρόκειται για το «Buying Naked» που θα προβάλλεται στο κανάλι TLC και θα έχει ως πρωταγωνιστές ολόγυμνους υποψήφιους αγοραστές σπιτιών.

Πρωταγωνίστρια του ριάλιτι είναι η μεσίτρια Τζάκι Γιάνγκμπλαντ, η οποία θα είναι μάλλον η μόνη ντυμένη της εκπομπής και έχει ως καθήκον να παρουσιάσει τα σπίτια στα ζευγάρια της σειράς.

Τα περισσότερα σπίτια βρίσκονται στην κομητεία Πάσκο στη Φλόριντα κιαι οι τιμές τους ξεκινάνε από 115.000 δολάρια για ένα μικρό σπιτάκι ενός δωματίου.

Ο Mike και η Hilary, που θα συμμετέχουν στο πρώτο επεισόδιο, είναι ένα ζευγάρι νεόνυμφων γυμνιστών που αναζητούν το πρώτο τους σπίτι διαθέτοντας περίπου 450.000 δολάρια.

Μελλοντικά επεισόδια της σειράς θα έχουν ζωόφιλους γυμνιστές, δασκάλους γιόγκα και γυμνό μπόουλινγκ.

Οπως εξηγεί η Γιανγκμπλαντ, «σκοπός είναι να μάθει ο κόσμος για γυμνισμό και να τους κάνουμε να δουν ότι οι γυμνιστές είναι βασικά καλοί άνθρωποι, δεν είναι τέρατα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ εκπομπή γυμνοί ριάλιτι Γυμνιστές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ