Αλκης Κούρκουλος: Με ενοχλεί που γερνάω - iefimerida.gr

Αλκης Κούρκουλος: Με ενοχλεί που γερνάω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άλκης Κούρκουλος σε συνέντευξή του μίλησε για την σχέση του με τον χρόνο.


Ίσως έχεις την ταμπέλα του «θεατρικού», ηθοποιού.
«Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι ταμπέλες. Συνήθως με αφήνουν αδιάφορο. Περισσότερο με εκνευρίζει ο διαχωρισμός εμπορικού και ποιοτικού. Πολλές παραστάσεις που έχουν την ταμπέλα του ποιοτικού, έχουν από πίσω τους μια πολύ εμπορική «συνταγή». Και εγώ έχω κάνει τέτοια πράγματα Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι εμπορικό δεν μπορεί να είναι ποιοτικό ή το αντίστροφο; Δεν ήμουν ποτέ σε μια δουλειά που έγινε με στόχο να αρπάξουμε χρήματα».
Τι σχέση έχεις με τον χρόνο που περνάει;
«Δεν έχω καλή σχέση με τον χρόνο. Δεν μου αρέσει που περνάει. Ποτέ δεν μου άρεσε να γιορτάζω τα γενέθλια μου, αν και χαίρομαι όταν με παίρνουν τηλέφωνο να μου πουν "χρόνια πολλά". Όμως δεν κάνω πάρτι. Συνήθως μου κάνουν έκπληξη οι φίλοι μου,, όπου κάθε φορά το ξέρω ότι θα μου κάνουν έκπληξη. Κάπως έτσι τα γιορτάζω. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Εξάλλου, επειδή είναι τον Γενάρη, πάντα είμαι στο θέατρο. Γενικά, το πέρασμα του χρόνου με ενοχλεί».
Πηγή: ΟΚ

Αλκης Κούρκουλος: Με ενοχλεί που γερνάω | iefimerida.gr 0
Αλκης Κούρκουλος: Με ενοχλεί που γερνάω | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ