Επίσημα αυτοκτονία ο θάνατος του Ρόμπιν Γουίλιαμς - iefimerida.gr

Επίσημα αυτοκτονία ο θάνατος του Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν είχε κάνει χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών όταν αυτοκτόνησε -Τι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις μήνες μετά από το θάνατό του, που βύθισε στη θλίψη το χώρο του θεάματος και τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από την αυτοψία που έγινε στον Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Οι αρχές έκαναν γνωστό ότι στον οργανισμό του ηθοποιού, ο οποίος αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια τον Αύγουστο, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή αλκοόλ. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, που ανακοίνωσε την έκθεση του ιατροδικαστή, στον οργανισμό του Γουίλιαμς βρέθηκαν συνταγογραφημένα φάρμακα, αλλά ήταν στις προβλεπόμενες θεραπευτικές ποσότητες.

Ο θάνατός του αποδόθηκε- και επίσημα- σε αυτοκτονία από ασφυξία διά απαγχονισμού. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς είχε βρεθεί νεκρός στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στις 11 Αυγούστου. Η σύζυγός του κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Μετά από το θάνατό του αποκαλύφθηκε πως είχε διαγνωστεί με Πάρκινσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ