Στο αρχείο η έρευνα για τον «κουμπαρά» -Καμία ένδειξη για δωροδοκία βουλευτών - iefimerida.gr

Στο αρχείο η έρευνα για τον «κουμπαρά» -Καμία ένδειξη για δωροδοκία βουλευτών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Στο αρχείο μπήκε, έπειτα από πλήθος καταθέσεων, η δικογραφία με τις καταγγελίες περί δωροδοκίας βουλευτών προκειμένου να βρεθούν οι 180 ψήφοι ενόψει της προεδρικής εκλογής.

Ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έκλεισε τον φάκελο, κρίνοντας ότι δεν υπήρξαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης του αδικήματος της δωροδοκίας, ούτε καν όμως απόπειρας δωροδοκίας βουλευτών προκειμένου να συγκεντρωθούν οι πολυπόθητες 180 ψήφοι.

Μεταξύ των μαρτύρων που πέρασαν από το γραφείο του εισαγγελέα ήταν η Σοφία Βούλτεψη, ο Φώτης Κουβέλης, ο Πάνος Καμμένος, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο διευθυντής της εφημερίδας Kontra News Αιμίλιος Λιάτσος, αλλά και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μαρτίνος, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συζητήσεις για τη δημιουργία ταμείου με στόχο τη δωροδοκία βουλευτών έγιναν κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης του κόρης του με τον γιο του Σωκράτη Κόκκαλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε καμία από τις καταθέσεις δεν υπήρξαν εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα για την τέλεση της αξιόποινης πράξης της δωροδοκίας βουλευτή.

Βούλτεψη: Οι λασπολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσουν συγνώμη

Σχολιάζοντας την απόφαση του εισαγγελέα Εφετών, η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη υποστήριξε ότι «αποτελεί άλλο ένα χαστούκι για τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους του ΣΥΡΙΖΑ, που με αθλιότητες επεχείρησαν να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα της χώρας και να χειραγωγήσουν βουλευτές ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας». Σημείωσε ότι «οι δήθεν καταγγελίες του κ. Σκουρλέτη και της παρέας του αποδείχθηκαν ψέματα και συκοφαντίες και αποτελούν δείγμα αποκρουστικής πολιτικής συμπεριφοράς» και κατέληξε: «Το ελάχιστο που έχει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του είναι να ζητήσει συγγνώμη από τη Βουλή και τον Ελληνικό λαό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ