Η Φωτεινή Πιπιλή... ξαναχτυπά: Το τι μαϊμού τσάντες κυκλοφορούν στη Βουλή δεν λέγεται! - iefimerida.gr

Η Φωτεινή Πιπιλή... ξαναχτυπά: Το τι μαϊμού τσάντες κυκλοφορούν στη Βουλή δεν λέγεται!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φωτεινή Πιπιλή... ξαναχτυπά! Και αυτή τη φορά ρίχνει τα βέλη της στις γυναίκες που κυκλοφορούν εντός του Κοινοβουλίου και κρατούν... μαϊμού τσάντες.

Ως άλλη «αστυνομία μόδας», η βουλευτής της ΝΔ δεν χαρίζεται σε καμία από τις συναδέλφους της. Μιλώντας στον Βήμα FΜ, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι αληθινή και δερμάτινη η δική μου τσάντα. Άλλες φοράνε μαϊμούδες... Πολλές βουλευτίνες κυκλοφορούν με μαϊμούδες, πάρα πολλές! Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή δεν λέγεται».

Και συνεχίζει την κριτική της: «Κοίτα να δεις τώρα κατινιά: αφού δεν μπορείς να την πάρεις τη ρημάδα την αυθεντική -που την πήραμε εμείς όταν μπορούσαμε- πάρε μια τσάντα του ελληνικού εμπορίου, που κυκλοφορούν πολλές καλές. Γιατί φωνάζει, σκούζει ότι είναι μαϊμού! Γυαλιά δεν έχω προσέξει, αλλά για εμάς τις έμπειρες, η τσάντα φαίνεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή Φωτεινη Πιπιλή μαϊμού τσάντες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ