Συγκίνηση: O τελευταίος χορός για τη Σιλβί Γκιλέμ -Σε ένα χρόνο κρεμάει τις πουέντ της [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκίνηση: O τελευταίος χορός για τη Σιλβί Γκιλέμ -Σε ένα χρόνο κρεμάει τις πουέντ της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα τη λατρεύουμε. Εχει ένα παθιασμένο κοινό που την ακολουθεί φανατικά, κάθε φορά που χορεύει στη χώρα μας είναι πραγματική γιορτή. Η σπουδαία Σιλβί Γκιλέμ ανακοίνωσε με νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα πως το 2015 θα αποχαιρετήσει το παγκόσμιο κοινό της και θα κάνει την τελευταία της υπόκλιση.

Η ανακοίνωση έγινε από το Λονδίνο: «Είναι πια η ώρα να κάνω την τελευταία μου υπόκλιση. Το 2015 θα κάνω την αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία μου σαν χορεύτρια με μια νέα παραγωγή για να πω "αντίο". Με ευγνωμοσύνη και πολλή συγκίνηση... Αγάπησα κάθε λεπτό αυτών των 39 χρόνων που χορεύω. Γιατί σταματάω; Γιατί θέλω να τελειώσω την καριέρα μου όσο ακόμα νιώθω ευτυχία κάνοντας αυτό που κάνω με περηφάνια και πάθος».

Συγκίνηση: O τελευταίος χορός για τη Σιλβί Γκιλέμ -Σε ένα χρόνο κρεμάει τις πουέντ της [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Μάλιστα αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από έναν φίλο της να τη σκοτώσει αν την έβλεπε να συνεχίζει να χορεύει από κάποια ηλικία και μετά. Η περιοδεία της με τίτλο «Life in Progress» θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου του 2015 στη Μόντενα της Ιταλίας και θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους στο Τόκιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ