Συρρίκνωσε το Photoshop τις αδερφές Καρντάσιαν; - iefimerida.gr

Συρρίκνωσε το Photoshop τις αδερφές Καρντάσιαν;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σέξι φωτογράφηση με τις αδεφγές Καρντάσιαν είναι πάντα θέμα συζήτησης. Μόνο που αυτή τη φορά, τα lifestyle έντυπα δεν ασχολούνται με τα ρούχα που φοράνε (ή δεν φοράνε) οι τρεις διάσημες αδερφές, αλλά με ένα ακόμα επίτευγμα της τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνας.

Συρρίκνωσε το Photoshop τις αδερφές Καρντάσιαν; | iefimerida.gr 0

Στην τελευταία τους φωτογράφηση, από τη διάσημη φωτογράφο Annie Leibowitz, οι τρεις αδερφές διαφημίζουν τα ρούχα της νέας τους κολεξιόν, και δείχνουν υπέρμετρα σέξι.

Συρρίκνωσε το Photoshop τις αδερφές Καρντάσιαν; | iefimerida.gr 1

Το περιεργο όμως είναι ότι δείχνουν ισοϋψείς, μολονότι η 27χρονη Khloe, (στο κέντρο της φωτό) είναι οκτώ ίντσες ψηλότερη από την 32χρονη Kourtney (στα ριστερά) και επτά ίντσες ψηλότερη από την 30χρονη Kim (στα δεξιά).Δείτε μια παλιότερη φωτό:

Είναι θαύμα της φύσης ή μήπως έντονη επεξεργασία στο Photoshop;

Συρρίκνωσε το Photoshop τις αδερφές Καρντάσιαν; | iefimerida.gr 2

Το ίδιο συμβαίνει και στην παρακάτω φωτό όπου οι τρεις αδερφές φορούν μόνο εσώρουχα αλλά οι ώμοι τους εμφανίζονται να είναι στο ίδιο ύψος. Για να συμβεί αυτό, λένε οι κακές γλώσσες, θα έπρεπε οι δύο μεγαλύτερες αδερφές (Kim και Kourtney) να φορούν τακούνια επτά ιντσών τουλάχιστον!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ