Στύλιος: Ο υπουργός που «ζήλεψε» τη δόξα Κασιδιάρη, μετά την αποπομπή του, ζητάει τα ρέστα από την Κανέλλη - iefimerida.gr

Στύλιος: Ο υπουργός που «ζήλεψε» τη δόξα Κασιδιάρη, μετά την αποπομπή του, ζητάει τα ρέστα από την Κανέλλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθιδρος και εμφανώς αγχωμένος, ο αποπεμφθείς υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος επιχείρησε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Mega, να «μπαλώσει» τα πράγματα αλλά τα έκανε μάλλον... χειρότερα.

Αρχικά, ζητούσε να μην απομονωθεί μια φράση του και επιχειρηματολόγησε ότι η ατάκα του προς την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, «δεν θα γίνω Κασιδιάρης» ήταν αντιπαράδειγμα και «απλός λεκτικός διαξιφισμός».

Παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του και επανέλαβε ότι σε καμιά περίπτωση δεν τον εκφράζουν συμπεριφορές και θέσεις σαν του χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Ωστόσο, όταν πιέστηκε, άρχισε να απαντά σαν να μην κατάλαβε τι έκανε. «Αν δω την Λιάνα Κανέλλη μπροστά μου θα της πως ότι με... αδίκησε» είπε ρίχνοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, το φταίξιμο στην βουλευτή του ΚΚΕ η οποία νωρίτερα «είχε πει πολλά πράγματα με προσωπικές αναφορές εναντίον μου» όπως δήλωσε.

Ο Γ. Στύλιος δεν έμεινε εκεί, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι κακώς το θέμα πήρε τέτοιες διαστάσεις. Εξέφρασε τη λύπη του διότι «ο δημόσιος διάλογος επικεντρώνεται σε τέτοια περιστατικά ενώ διακυβεύονται τεράστια ζητήματα για τον τόπο».

Αφού είπε ότι «οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε τον πολιτικό διάλογο» κατέληξε ότι «από τη στιγμή που το θέμα έλαβε τόσο μεγάλη διάσταση, εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να μην υποβάλω την παραίτησή μου».

Επανέλαβε τέλος, ότι στηρίζει την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό αλλά διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί και από βουλευτής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ