Η φουσκωτή κούκλα του 21ου αιώνα -Μια πραγματική σύντροφος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η φουσκωτή κούκλα του 21ου αιώνα -Μια πραγματική σύντροφος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος στις φουσκωτές κούκλες που έμοιαζαν με χυδαία υποκατάστατα των γυναικών και ήταν made in USA. Τώρα οι νέες sex toys φουσκωτές κούκλες που παρασκευάζονται στη Γαλλία έρχονται να γεμίσουν και το αίσθημα συναισθηματικής μοναξιάς.

«Είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή, σαν γέννηση» εξηγεί ο εργαζόμενος στην επιχείρηση που στριφογυρίζει γύρω από μια πλαστική κατασκευή που μοιάζει με γυναικείο σώμα με πλούσια προσόντα. Το δωμάτιο ολόγυρα μοιάζει με χημικό εργαστήριο: χημικά προϊόντα, ηλεκτρονική ζυγαριά, γαβάθες με σιλικόνη σε χρώμα δέρματος. Μετά από πολλές ημέρες εργασίας ο εργαζόμενος θα δώσει ζωή σε μια ακόμη φουσκωτή κούκλα.
Η κατασκευή μιας τέτοιας κούκλας είναι πολύ δύσκολη και κάθε κίνηση μετράει. Οι λεπτομέρειες απαιτούν εξαιρετική εξειδίκευση: οι φλέβες στα χέρια, οι δίπλες στα δάκτυλα, τα πλευρά να δείχνουν στην πλάτη, το περίγραμμα της θηλής. Οταν το δημιούργημα βγαίνει από τη φόρμα απαιτούνται ειδικές, χειρουργικές κινήσεις και αρκετό μακιγιάζ για το φινίρισμα.

Το ατελιέ κατασκευής βρίσκεται σε ένα προάστιο της πόλης Λιόν της Γαλλίας και ονομάζεται Doll Story, νούμερο ένα της πραγματικής φουσκωτής κούκλας. Επικεφαλής της επιχείρησης είναι ο Jean-Philippe Carry και η σύντροφός του Siham Ben Mohad.
Η κάθε κούκλα στοιχίζει κατά μέσο όρο 6.300 ευρώ και υπάρχει σε διάφορες εκδοχές: Λιλίκα η γλυκιά, Κέισα η μούσα, Αλίσια η μιγάδα κλπ. Μπορεί κάποιος να κάνει παραγγελία και να ζητήσει ειδικές διαστάσεις ή χρώματα ή μεγέθη, όπως ένα αυτοκίνητο ή ένα έπιπλο. Τότε, η τιμή ανεβαίνει: 49 ευρώ για να προστεθεί μια ελιά ή να μπουν νύχια στα πόδια, 359 ευρώ για «αληθινά» δάχτυλα στα χέρια. Οι κούκλες έχουν ειδικό σκελετό που τους επιτρέπει να μένουν καθιστές και ζυγίζουν περίπου 35 κιλά.
Οι πελάτες που τις αγοράζουν είναι μεταξύ 40 και 70 ετών, από κοινωνική τάξη που διαθέτει χρήματα. «Οι περισσότεροι πελάτες μας είναι φανατικοί της ιαπωνικής κουλτούρας, φετιχιστές, άγαμοι αλλά καμμιά φορά πουλάμε και σε ζευγάρια» δηλώνει ο ιδιοκτήτης της ιδιαίτερης αυτής επιχείρησης.
Ο ίδιος εξηγεί πώς είχε την ιδέα να ανοίξει αυτή την εταιρεία:
«Ημουν διευθυντής σε εταιρεία στο Παρίσι και ένιωσα ότι ο άνεμος άλλαζε. Η εταιρεία μου εξαγοράστηκε και φοβήθηκα ότι θα βρεθώ στην ανεργία στα 40 μου χρόνια». Πήγε λοιπόν με τη σύντροφό του στην Ιαπωνία για να βρουν ποιό προϊόν δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού συνάντησαν τον πρόεδρο της εταιρείας 4woods, Hiroo Okawa και ξετρελάθηκαν με τις ρεαλιστικές φουσκωτές κούκλες που έφτιαχνε. Επέστρεψαν στη Γαλλία με ένα αποκλειστικό συμβόλαιο διανομής.

(Οι ιδιοκτήτες του Doll Story)

Το ζευγάρι ιδρύει την Doll Story και γίνεται διανομέας της ιαπωνικής επιχείρησης για την Ευρώπη και τη Ρωσία. Το 2011 δημιουργούν το δικό τους ατελιέ, στη Γαλλία, αφού είχαν μάθει όλα τα μυστικά κατασκευής από τον Hiroo Okawa. Οι πωλήσεις διπλασιάζονται και κάνουν προσλήψεις.
«Σύντομα το δέρμα θα μπορεί να θερμανθεί, η καρδιά θα χτυπάει, τα βλέφαρα θα κλείνουν και θα υπάρχει και αναπνοή» δηλώνει ο κατασκευαστής, για την κούκλα του μέλλοντος. Το μοναδικό στο εργαστήριό του είναι ότι ο πελάτης μπορεί να έρθει επί τόπου για να δει και να δοκιμάσει πριν αγοράσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ