Στραγγάλισε τη σύντροφό του και ανέβασε τις φωτογραφίες του πτώματος στο ίντερνετ - iefimerida.gr

Στραγγάλισε τη σύντροφό του και ανέβασε τις φωτογραφίες του πτώματος στο ίντερνετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη, το πτώμα μιας γυναίκας 30 ετών βρέθηκε σε πόλη του Ορεγκον των ΗΠΑ. Ο 13χρονος γιος της έκανε τη μακάβρια ανακάλυψη και βρήκε τη μητέρα του Amber Lynn Coplin ξαπλωμένη στο κρεβάτι.


Οταν η Αστυνομία έφτασε επιτόπου, βρήκε συνθήματα στους τοίχους που έγραφαν «Με σκότωσε πριν τη σκοτώσω εγώ» και «Νεκρή». Ο σύντροφός της David Michael Kalac παραδόθηκε μόνος του και κρατείται.
Μερικές ώρες μετά το έγκλημα, εικόνες του πτώματος ανέβηκαν στο σάιτ 4chan.

«Το να στραγγαλίζεις μια γυναίκα είναι δυσκολότερο απ' ό,τι φαίνεται στις ταινίες» και «Κοιτάξτε τις ειδήσεις στο Port Orchard αν δεν με πιστεύετε» είχε γράψει κάποιος σαν λεζάντα για τα μακάβρια ποστ του.


Ο David Michael Kalac, 33 ετών, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι ανέβασε τις φωτογραφίες για να αντιδράσουν και να τον πυροβολήσουν. Λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία, ο ίδιος είχε στείλει και ένα sms σε μια γνωστή του, λέγοντας «σε λίγο θα με δεις στις ειδήσεις... Δεν θα είμαι πια εδώ. Ποτέ πια. Θα διαβάσεις σύντομα αυτή την ιστορία».

Ο David Michael Kalac δεν είναι άγνωστος στην Αστυνομία. Τον περασμένο Απρίλιο είχε καταδικαστεί για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό εις βάρος μιας άλλης γυναίκας. Στο παρελθόν είχε ανακριθεί για επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση. Οι γείτονες είπαν στην Αστυνομία ότι την ημέρα του φόνου το ζευγάρι είχε μαλώσει άσχημα και ακούγονταν «εκκωφαντικοί θόρυβοι μέσα από το διαμέρισμα».
Μια γειτόνισσα ανέφερε ότι το ζευγάρι μετακόμισε εκεί πριν από μερικούς μήνες και ότι ήταν πάντα διακριτικό. «Εμοιαζαν κανονικοί άνθρωποι. Σκέψου ότι τους έβλεπα καθημερινά... Αλλά, τελικά, πού να ξέρουμε πώς μοιάζει ένας εγκληματίας;»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ