Ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό -Θα παίζει από Ιανουάριο - iefimerida.gr

Ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει στον Παναθηναϊκό -Θα παίζει από Ιανουάριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν οκτώ χρόνια από την μέρα που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και δυόμισι από τότε που έφυγε από τους «πράσινους» για την Πάρμα και την Ιταλία.

Ο Σωτήρης Νίνης από σήμερα είναι ξανά ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, μιας και συμφώνησε να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να αγωνίζεται ξανά.

Ο Παναθηναϊκός έρχεται να αγκαλιάσει ξανά ένα δικό του παιδί σε μία δύσκολη στιγμή και για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και για τον σύλλογο, με την ελπίδα να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Κάτι που, αν συμβεί, θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

Ο 24χρονος πια δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν πολλοί. Στην Ιταλία δεν... έπιασε, ενώ στον ΠΑΟΚ δεν ξεχώρισε όταν έπαιξε δανεικός πέρυσι.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακριβώς η χρονική διάρκεια (αν θα είναι για δυόμισι ή ενάμισι έτος), όμως σίγουρα θα μοιάζει αρκετά με αυτο του Νίκου Καρέλη. Δηλαδή με στάνταρ αποδοχές και μπόνους συμμετοχών/στόχων που θα αυξάνουν το ποσό που θα έχει να λαμβάνει κάθε χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ