Κίνημα στα social media: Να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο Στύλιος που είπε στην Κανέλλη πως της χρειάζεται Kασιδιάρης - iefimerida.gr

Κίνημα στα social media: Να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο Στύλιος που είπε στην Κανέλλη πως της χρειάζεται Kασιδιάρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

είπε στη Λιάνα Κανέλλη πως κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής τους στη Βουλή, Πριν καν περάσει μία ώρα από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος «της χρειάζεται Κασιδιάρης», οι χρήστες των social media με ένα κύμα σχολίων ζητούν να απομακρυνθεί άμεσα ή έστω να παραιτηθεί.

Το θέμα παίρνει μεγάλες διαστάσεις, με τα social media να πιέζουν, αφού το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη, κατά τη διάρκεια εκπομπής, κάθε άλλο παρά έχει ξεχαστεί. Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά μηνύματα από τα social media.

  • Ο Στύλιος, είτε το είπε έτσι είτε παρερμηνεύτηκε, δεν έχει θέση στην κυβέρνηση. Οφείλει να έχει κανείς και την πρέπουσα πολιτική συμπεριφορά.
  • Αν παραιτηθεί ο Στύλιος, μια καλή επιλογή για υφυπουργός Παιδείας είναι ο Θάνος ο Πλεύρης. Ή ο πατέρας του. Γιατί να κρατάμε τα προσχήματα;
  • O Στύλιος πρέπει να πάει σπιτάκι του με συνοπτικές διαδικασίες, εάν δεν έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί μόνος του. Απαράδεκτoς. Και απαράδεκτη η όποια ανοχή απέναντί του.
  • Να φύγει ΤΩΡΑ ο Στύλιος από την κυβέρνηση. ΑΜΕΣΩΣ.
  • Επί «Στύλιου» κρεμάμενη η κυβέρνηση. Απαράδεκτη δήλωση ότι η Κανέλλη σε ωθεί να γίνεις Κασιδιάρης.
  • Η σοβαρή Χ.Α. είναι εδώ. Γνωρίζει ο Πρωθυπουργός τον Στύλιο ή τον είχε και αυτόν να φέρνει τους καφέδες στο υπουργικό;
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ