Αθλητής του Ολυμπιακού με... πράσινη φανέλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αθλητής του Ολυμπιακού με... πράσινη φανέλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χθες στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ποσογίλνιτσα στην Αυστρία και κέρδισε με 3-1 σετ, αλλά το ενδιαφέρον όλων εστιάστηκε αλλού...

Ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να συμμορφωθεί με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ωστόσο, δεν της έκανε πλήρως το... χατίρι!

Οι «ερυθρόλευκοι» που σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε να έχουν υποχρεωτικά παίκτη με πράσινη φανέλα στην ομάδα τους και δη τον λίμπερο, έβαλαν τον Γιώργο Στεφάνου να την φορέσει στον εκτός έδρας αγώνα του Τσάμπιονς Λγικ βόλεϊ, ωστόσο, πάνω της δεν υπήρχε το σήμα του Ολυμπιακού!

Ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος δεν κοσμούσε τη φανέλα του Ελληνα διεθνούς άσου (αλλά και του Χρήστου Βολουδάκη στον πάγκο), ο οποίος έπειτα από παρέμβαση της διοίκησης φόρεσε μεν τη φανέλα, αλλά χωρίς το σήμα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες είχαν προσφύγει στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βόλεϊ για το συγκεκριμένο θέμα και είχαν προσφερθεί να πληρώσουν ακόμα και πρόστιμο αν δεν συμμορφώνονταν, ωστόσο, η CEV ήταν αμείλικτη και απειλούσε με μηδενισμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ