Η Κίρα Νάιτλι ποζάρει topless και διαμαρτύρεται για το φώτοσοπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κίρα Νάιτλι ποζάρει topless και διαμαρτύρεται για το φώτοσοπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη ηθοποιός πόζαρε topless στο τελευταίο τεύχος του Interview Magazine, σε ένα είδος διαμαρτυρίας για το φωτοσόπινγκ. Ζήτησε, μάλιστα, να δημοσιευθούν παντού για να δει ο κόσμος πραγματικά πώς είναι το σώμα της.


«Εχω δει το σώμα μου να χειραγωγείται τόσο πολλές φορές και για τόσο διαφορετικούς λόγους, είτε με φωτογραφούν παπαράτσι είτε σε εικόνες για ταινίες», δηλώνει η Νάιτλι. «Ετσι κι εγώ αποφάσισα να φωτογραφηθώ γυμνή ώστε να μην μπορείτε να μου τα μεγαλώνετε στο φώτοσοπ».

Η Κίρα Νάιτλι ποζάρει topless και διαμαρτύρεται για το φώτοσοπ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το στήθος της Νάιτλι μεγάλωσε τεχνητά στην αφίσα για την ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος», το 2004, για να μοιάζει μεγαλύτερο απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Η Κίρα Νάιτλι ποζάρει topless και διαμαρτύρεται για το φώτοσοπ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παρότι η εταιρεία διανομής δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να ανεβάζει την αφίσα με το μεγάλο στήθος, η Νάιτλι επανήλθε και έκανε μια προκλητική φωτογράφιση στο εξώφυλλο του Vanity Fair με τη Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τομ Φορντ για να δείξει το πραγματικό μέγεθος του στήθους της.

Η Κίρα Νάιτλι ποζάρει topless και διαμαρτύρεται για το φώτοσοπ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το ίδιο έκανε και με την τωρινή της φωτογράφιση topless. «Νομίζω ότι τα σώματα των γυναικών είναι ένα πραγματικό πεδίο μάχης», δηλώνει η διάσημη πρωταγωνίστρια στους Times. «Η κοινωνία μας είναι τόσο φωτογραφική, είναι τόσο δύσκολο πια να διακρίνεις ανάμεσα σε διαφορετικές σιλουέτες», προσθέτει.
«Είναι μια δύσκολη ερώτηση πια: Πόση σάρκα χρειάζεται γυμνή; Λέγαμε ότι θα απελευθερωθούμε σεξουαλικά, αλλά στη συνέχεια η σεξουαλικότητα απελευθερώθηκε. Είναι μπερδεμένο», λέει σε συνέντευξή της στο Net-a-Porter.

Η Κίρα Νάιτλι ποζάρει topless και διαμαρτύρεται για το φώτοσοπ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ