Αγριος τσακωμός του γιου του Σαρκοζί με τον γιο της Τριερβελέρ -Δολοφονικές ατάκες μέσω Twitter - iefimerida.gr

Αγριος τσακωμός του γιου του Σαρκοζί με τον γιο της Τριερβελέρ -Δολοφονικές ατάκες μέσω Twitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γόνοι των μεγάλων οικογενειών της Γαλλίας έχουν τα νεύρα τους! Το κακό είναι ότι δεν κρατούν το μένος τους σε ιδιωτικό χώρο, αλλά τον εκθέτουν με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο μέσω των social media.

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με τον άγριο τσακωμό του γιου του Νικολά Σαρκοζί με τον γιο της Βαλερί Τριερβελέρ στο Twitter, που περιλάμβανε δολοφονικές ατάκες και ένα άνευ όρων ξεκατίνιασμα.

Πρωταγωνιστές ήταν ο17χρονος Λουί Σαρκοζί, τρόφιμος σε στρατιωτική σχολή των ΗΠΑ, και ο συνομήλικός του, γιος της πρώην «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, Λεονάρ, εκπαιδευόμενος μάγειρας σε ΙΕΚ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όλα ξεκίνησαν από την αναδημοσίευση άρθρου του ακροδεξιού περιοδικού «Valeurs Actuelles» από τον υιό Σαρκοζί, το οποίο ανέφερε (ψευδώς) ότι ο γιος της κ. Τριερβελέρ συνεχίζει να ζει στο Μέγαρο των Ηλυσίων, την κατοικία των Προέδρων της Γαλλικής Δημοκρατίας, σε απόσταση αναπνοής από την ομώνυμη λεωφόρο, στο όγδοο δημοτικό διαμέρισμα του Παρισιού.

Αγριος τσακωμός του γιου του Σαρκοζί με τον γιο της Τριερβελέρ -Δολοφονικές ατάκες μέσω Twitter | iefimerida.gr 0

Ο Λεονάρ Τριερβελέρ σήκωσε το γάντι και έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Μετά την αναμενόμενη επιστροφή του Νικολά Σαρκοζί, έχουμε την επάνοδο του @Sarko_Junior, που είχε φύγει να ψαρέψει ροφό. Κοινό τους σημείο: θέλουν να επιστρέψουν».

Στην άμεση απάντησή του, ο Λουί Σαρκοζί γράφει: «LOL, γιατί να θέλει κανείς να γυρίσει από τις ΗΠΑ; Αλλά κανείς δεν λέει "όχι" για το Μέγαρο των Ηλυσίων».

Ο εκπαιδευόμενος μάγειρας αντεπιτίθεται: «Η θειά σου η Ναντίν Μορανό (πρώην υπουργός του Σαρκοζί, αντικείμενο ειρωνείας από την Αριστερά λόγω των παρωχημένων συντηρητικών της θέσεων) σου γράφει τα μηνύματα. Μόνο έτσι εξηγείται τόση αλαζονεία και τέτοια κακά γαλλικά».

Αγριος τσακωμός του γιου του Σαρκοζί με τον γιο της Τριερβελέρ -Δολοφονικές ατάκες μέσω Twitter | iefimerida.gr 1

Στην απάντησή του ο Λουί Σαρκοζί «χοντραίνει» το παιχνίδι, μνημονεύοντας τη μητέρα του Λεονάρ, Βαλερί Τριερβελέρ: «Τουλάχιστον δεν είναι η μάνα σου... Ολοι ξέρουμε ότι έχει κάποια πείρα στο θέμα...».

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το θέμα της «ηλεκτρονικής διένεξης» μεταξύ των υιών Σαρκοζί και Τριερβελέρ συνάντησε την αδιαφορία των έγκριτων ΜΜΕ της Γαλλίας, εξασφαλίζοντας κάλυψη μόνο από σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες, καθώς και από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ