To Fox News σταματάει να μεταδίδει ειδήσεις για τον Εμπολα -«Η δουλειά μας τελείωσε» - iefimerida.gr

To Fox News σταματάει να μεταδίδει ειδήσεις για τον Εμπολα -«Η δουλειά μας τελείωσε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
To Fox News σταματάει να μεταδίδει ειδήσεις για τον Εμπολα -«Η δουλειά μας τελείωσε» | iefimerida.gr 0

Σταματάει ριζικά η μετάδοση ειδήσεων που αφορά στον ιό Εμπολα από το μεγάλο δίκτυο Fox News, όπως ανακοίνωσε χθες βράδυ ο παρουσιαστής Σον Χάντι λέγοντας χαρακτηριστικά στους τηλεθεατές «Η δουλειά μας τελείωσε».

Αυτή η ιστορία έχει οριστικά τελειώσει, σχολίασε ο παρουσιαστής βάζοντας τέλος στη φρενίτιδα του Οκτωβρίου για την κάλυψη κάθε νέου, εκτίμησης και έρευνας για τον ιό. Η απόφαση του δικτύου έκανε πολλούς στις ΗΠΑ να απορήσουν για αυτή την επιλογή. Ο παρουσιαστής όμως είχε τις απαντήσεις.

«Πείτε μου, πόσα κρούσματα του Εμπολα υπάρχουν στις ΗΠΑ. Ενα, δύο τρία; Εκτιμούμε ότι είναι μηδενικές οι πιθανότητες που έχουν οι τηλεθεατές μας να προσβληθούν από τον Εμπολα. Δεν είναι δουλειά μας να τρομοκρατούμε το κοινό με το παραμικρό. Ας προχωρήσουμε παρακάτω!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ