Οι αφίσες της νέας ταινίας της Μέριλ Στριπ και του Τζόνι Ντεπ κινούνται -Into the woods και μαγεία [gif] - iefimerida.gr

Οι αφίσες της νέας ταινίας της Μέριλ Στριπ και του Τζόνι Ντεπ κινούνται -Into the woods και μαγεία [gif]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσα σε ένα μαγικό ή μαγεμένο δάσος. Νύχτα. Τα φύλλα θροϊζουν πίσω από τον σατανικό Τζόνι Ντεπ, μια σκιά πέφτει στο στήθος της τρομαγμένης Εμιλι Μπλαντ, τα μαλλιά της Αννα Κέντρικ κινούντια ανεπαίσθητα από ένα κύμα αέρα, κάτι αόρατο σαλεύει πίσω από το παγωμένο πρόσωπο της Μέριλ Στριπ. Οι αφίσες για την ταινία Into The Woods με μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια, που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τα Χριστούγεννα, προκαλούν και γίνονται viral.

Aκολουθούν τη λογική του gif για να περάσουν την ατμόσφαιρα σκοτεινιάς, τρόμου, μαγείας που διατρέχει την ταινία. Σύμφωνα με την υπόθεση, μια μάγισσα -φυσικά η Μέριλ Στριπ- συνωμοτεί για να δώσει μερικά μαθήματα σε αγαπημένους ήρωες παραμυθιών και αγαπημένων ιστοριών, όπως ο Κοντορεβυθούλης, η Σταχτοπούτα, η Ραπουνζέλ κ.ά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ