Στο τέλος θα κάνει εκπομπή μόνη της -Αποχώρησε και άλλος (ο 4ος κατά σειρά) συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο τέλος θα κάνει εκπομπή μόνη της -Αποχώρησε και άλλος (ο 4ος κατά σειρά) συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Ακόμη ένας συνεργάτης της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» άνοιξε την πόρτα της εξόδου, καθιστώντας τον εαυτό του το τέταρτο κατά σειρά μέλος της ομάδας που αποχωρεί σε διάστημα δύο μηνών.

Την αρχή είχε κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη. Ακολούθησε ο Νίκος Παρτσώλης και στη συνέχεια η Ελευθερία Κεφαλά, της οποίας η παραμονή στην εκπομπή μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες, αφού μπορεί να την μετρήσει κανείς ακόμα και σε ώρες.

Και πριν καταλαγιάσει ο θόρυβος, ακόμη ένα μέλος της ομάδας της εκπομπής του Alpha άνοιξε την πόρτα και έφυγε. Ο λόγος για τον Ευτύχη Γρυφάκη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε παραίτηση λόγω έντονου φόρτου εργασίας και ανάγκης του ίδιου για διακοπές.

H τελευταία εμφάνιση του Γρυφάκη στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου»:



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ