H Ριάνα φοράει εξαίσιο κόσμημα Ελληνίδας σχεδιάστριας και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του αμερικανικού Elle [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ριάνα φοράει εξαίσιο κόσμημα Ελληνίδας σχεδιάστριας και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του αμερικανικού Elle [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεφυλλίζοντας τις βίβλους της μόδας διεθνώς, πλοηγώντας μέσα στο net a porter, ένα ελληνικότατο όνομα ξεπροβάλλει ξανά και ξανά πλάι σε υπέροχες δημιουργίες κοσμημάτων.

Είναι το όνομα της Ιλεάνας Μακρή, της σχεδιάστριας κοσμημάτων, ιδιοκτήτριας της εβληματικής «Μαγείας» στην οδό Χάρητος. Τώρα, καθώς ανά τον κόσμο συζητούν για το νέο εξώφυλλο της Ριάνα στο αμερικανικό Elle, βλέπουμε μια δημιουργία της, ένα υπέροχο σκουλαρίκι-μάτι να κοσμεί το αυτί της σούπερ σταρ.

Τα σκουλαρίκια που ονομάζονται Crying Eyes -καθώς κάτω από το μάτι υπάρχουν κρύσταλλοι δακρύων με λευκά ζαφείρια- κοστίζουν περί τα 3.000 ευρώ και ανήκουν στα νέα σχέδια της Μακρή. Η σχεδιάστρια με το μοναδικό στυλ και την αισθητική -το σπίτι της στην Πάτμο παρουσιάστηκε το καλοκαίρι στην αμερικανική Vogue- είναι μία από τις πιο διακριτικές και χαμηλόφωνες παρουσίες στον χώρο.

Κινείται μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης, όπου έζησε αρκετά στο παρελθόν, συχνάζοντας στο Studio 54 με τη Λάιζα Μινέλι και τον Αντι Γουόρχολ. Η καριέρα της έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού συνεργάζεται με τις διάσημες αδελφές Mary-Kate και Ashley Olsen και τα κοσμήματά της βρίσκονται στις βιτρίνες των πιο εκλεκτών και επιλεκτικών βέβαια καταστημάτων της Νέας Υόρκης. Αλλωστε το να φωτογραφίζεται ο Αρμάνι φορώντας ένα δικό της κόσμημα δεν αποτελεί μικρό κατόρθωμα για οποιονδήποτε δημιουργό στον χώρο της μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ