Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Η ανακοίνωση για τη γέννηση της κόρης του -Ευτυχώς, δεν πήρε το σκάρτο DNA μου [εικόνα] - iefimerida.gr

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Η ανακοίνωση για τη γέννηση της κόρης του -Ευτυχώς, δεν πήρε το σκάρτο DNA μου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του, Άβρι Ρόελ Ντάουνι, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Μάλιστα, η διατύπωση της είδησης παραπέμπει σε γυρίσματα νέας ταινίας: «Ύστερα από εννέα μήνες εντατικής ανάπτυξης, η Ομάδα Ντάουνι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρότζεκτ της για το φθινόπωρο 2014/χειμώνα 2015. Η (σ.σ.: κινηματογραφική) παραγωγή ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι να πει: "Μπαμπά! με φέρνεις σε δύσκολη θέση... Είμαι 30 χρονών, αυτό πρέπει να σταματήσει"... Η Άβρι Ρόελ Ντάουνι ήρθε στην οικογένεια στις 3:22 π.μ. στις 4 Νοεμβρίου... ζυγίζει 3,17 κιλά και είναι 50,8 εκατοστά, συνοδεύεται από μία σειρά χαρακτηριστικών της Σούζαν (σ.σ.: της συζύγου του) που φαίνεται ότι υπερίσχυσαν του "σκάρτου" DNA μου. Θα ανεβάζω φωτογραφίες της εδώ κι εκεί όταν θα σταματήσω να τη χαζεύω».

Η νεογέννητη κόρη του 49χρονου ηθοποιού και της 40χρονης συζύγου του Σούζαν, η οποία είναι παραγωγός, είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, που παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2005. Έχει έναν αδελφό, τον Έξτον Ελάιας, δύο ετών, ενώ ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο από την πρώτη του σύζυγο Ντέμπορα Φάλκονερ, τον 21 ετών Ίντιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ