Ελεύθεροι η σύζυγος και τα παιδιά του Ψωμιάδη -Είχαν φυλακιστεί για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ - iefimerida.gr

Ελεύθεροι η σύζυγος και τα παιδιά του Ψωμιάδη -Είχαν φυλακιστεί για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ

Ελεύθεροι η σύζυγος και τα παιδιά του Ψωμιάδη -Είχαν φυλακιστεί για την υπόθεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελεύθεροι μετά από ένα χρόνο προφυλάκισης είναι η κόρη, ο γιος και η σύζυγος του επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη, οι οποίοι είναι κρατήθηκαν στις φυλακές για την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ CAPITAL.

Ο ανακριτής, μετά από πολύμηνη έρευνα, έδωσε το πράσινο φως για αποφυλάκιση, αφού οι κατηγορούμενοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν όλα τα ακίνητά τους για να αποζημιωθούν οι ομολογιούχοι της Ασπίς, που είδαν τους κόπους μίας ζωής να εξανεμίζονται.

Πρόκειται για 400 ομολογιούχους, οι οποίοι μετά την “επίμαχη” συμφωνία ίσως καταφέρουν να αποζημιωθούν εάν πωληθούν τα ακίνητα που τους παραχώρησε η οικογένεια Ψωμιάδη.

Τα ακίνητα που περνούν στους ζημιωθέντες της Aspis Capital είναι μεταξύ άλλων ένα κτίριο στην Βασιλίσης Σοφίας, ακίνητα στη Μύκονο, στο Κεφαλάρι και στη Λεωφόρο Κηφισίας, διαμερίσματα στου ΦΙΞ και στο κέντρο, καθώς και διαμερίσματα στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των νομικών των δύο πλευρών, η αξία των ακινήτων καλύπτει περίπου το 90 τοις εκατό των κεφαλαίων που έχασαν οι επενδυτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ΑΣΠΙΣ Παύλος Ψωμιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ