H Γιάννα Αγγελοπούλου μετά τον Αντώνη Σαμαρά βλέπει και τον Αλέξη Τσίπρα - iefimerida.gr

H Γιάννα Αγγελοπούλου μετά τον Αντώνη Σαμαρά βλέπει και τον Αλέξη Τσίπρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετ-α-τετ με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει σύντομα – πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα η Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία νωρίτερα σήμερα συνάντησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Αιτία για την «κινητικότητα» της πρώην σιδηράς κυρίας των Ολυμπιακών αγώνων είναι το πρώτο στην Ευρώπη συνέδριο «Clinton Global Initiative», που προγραμματίζεται για το τέλος Ιουνίου του 2015, στην Αθήνα.

Για το συνέδριο, στο οποίο θα συμμετάσχουν προσωπικότητες με διεθνή επιρροή και θα συζητηθούν αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες για την Ελλάδα, η Γιάννα Αγγελοπούλου είδε τον Αντώνη Σαμαρά στο σπίτι του στην οδό Μουρούζη, σύμφωνα με πληροφορίες, μακριά από κάμερες.

Το αίτημα έχει ήδη υποβληθει και στον Αλέξη Τσίπρα και σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η απάντηση ήταν θετική. Το ραντεβού με την Γιάννα Αγγελοπούλου θα γίνει την προσεχή εβδομάδα εκτός απροόπτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ