Η ΣΤΑΣΥ για το επεισόδιο με την άνεργη στο μετρό: Η υπηρεσία ελέγχου τήρησε τα προβλεπόμενα - iefimerida.gr

Η ΣΤΑΣΥ για το επεισόδιο με την άνεργη στο μετρό: Η υπηρεσία ελέγχου τήρησε τα προβλεπόμενα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ ΑΕ για την καταγγελία άνεργης γυναίκας ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ελεγκτή όταν διαπιστώθηκε πως δεν είχε εισιτήριο.
Η ΣΤΑΣΥ σημειώνει πως η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων τήρησε τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες.

Αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Αναφορικά με την καταγγελία- περιστατικό στο οποίο αναφέρεται με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η κ. Σμάρω Κοκκόση θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, μετά τον έλεγχο που διενήργησε, διαπίστωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.
Η καταγγέλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου.
Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου, η ομάδα ελέγχου ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας.
Η καταγγέλουσα, συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό, οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού «Ομόνοια» για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο.
Περαιτέρω, η εταιρεία μας θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό, κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό ανακοίνωση άνεργη ΣΤΑΣΥ Α.Ε.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ