Πάφος: Ανδρας πήγε να σώσει γυναίκα που πνιγόταν, έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθαναν και οι δύο - iefimerida.gr

Πάφος: Ανδρας πήγε να σώσει γυναίκα που πνιγόταν, έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθαναν και οι δύο

Δύο Άγγλοι τουρίστες νεκροί σε παραλία της Πάφου - Καρδιακή προσβολή υπέστη ο άν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Χάρι Μπέρναρντ και την Ελίζαμπεθ Σούγκαρχουντ. Ο 61χρονος και η 66χρονη πέθαναν στην παραλία της Πάφου όταν ο ένας προσπάθησε να σώσει τον άλλο από πνιγμό.

Το γκρουπ των Άγλλων τουριστών απολάμβανε το μπάνιο του σε παραλία της Πάφου, όταν ο άντρας της Ελίζαμπεθ Σούγκαρχουντ, Νόρμαν, βρέθηκε να παλεύει με τα κύματα. Η 66χρονη χωρίς να χάσει χρόνο βούτηξε για να τον σώσει, όμως ο δυνατός άνεμος αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας. Ο 61χρονος Χάρι Μπέρναρντ, ο οποίος αντιλήφθηκε τι γινόταν, βούτηξε και αυτός με τη σειρά του προκειμένου να σώσει τη γυναίκα.

Όταν την έβγαλε στη στεριά προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, αλλά έπαθε ανακοπή καρδιάς, ενώ η γυναίκα πέθανε κατά τη μεταφορά της σε κοντινή κλινική.

Απαρηγόρητος ο σύζυγός της, Νόρμαν, είπε στις Αρχές ότι όταν κατάφεραν να τον βγάλουν από τη θάλασσα, είδε τρεις άντρες να βοηθούν τη σύζυγό του, αλλά δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ