Κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ιταλία -Υπερχείλισαν δύο ποταμοί - iefimerida.gr

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Ιταλία -Υπερχείλισαν δύο ποταμοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο «βαρύ» κύμα κακοκαιρίας στην κεντρική Ιταλία ήταν ο λόγος της υπερχείλισης των ποταμών Καριόνε και Παρμινόλα, κάτι το οποίο έφερε και τις πλημμύρες στο ιστορικό κέντρο της Καράρα.


Αποτέλεσμα αυτού ήταν δεκάδες οικογένειες να εγκαταλείψουν τις οικίες τους και να βρουν στέγη αλλού. Μάλιστα, οι Αρχές έσωσαν δύο αλλοδαπούς οι οποίοι ζούσαν σε εργαστήριο ξυλείας, κοντά στον ποταμό Καριόνε.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για να μπορέσει να προσφέρει άμεση και αποτελεσματική βοήθεια, χρησιμοποίησε πλωτά μέσα και ελικόπτερα, με τα οποία και μετέφερε τρία άτομα, ελαφρά τραυματισμένα, στα νοσοκομεία της πόλης.

Η λάσπη και τα ορμητικά νερά προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε δεκάδες εμπορικές επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της Καράρα, ενώ σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί και στις σιδηροδρομικές συνδέσεις της ευρύτερης περιοχής της Τοσκάνης και τα σχολεία δεν λειτουργούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία πλημμύρες ποταμοί Καράρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ