Πώς προκρίνεται ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Πώς προκρίνεται ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ίσως Σε μια κακή βραδιά, λόγω της ήττας με 3-2 από τη Γιουβέντους, η απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι του Βιδάλ αποδειχθεί κάτι παραπάνω από πολύτιμη για τον Ολυμπιακό.


Ο Ισπανός πορτιέρο των Πειραιωτών κράτησε για την ομάδα του το πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τη Γιουβέντους. Το κυριότερο για τον Ολυμπιακό είναι ότι του αρκούν τέσσερις βαθμοί στα δύο εναπομείναντα ματς, με Ατλέτικο στη Μαδρίτη και Μάλμε στο Καραϊσκάκη, για να πάρει -με 10 βαθμούς- το εισιτήριο για τη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ακόμα και να ισοβαθμήσει με Ατλέτικο ή Γιουβέντους, ή και με τις δύο θα υπερτερήσει.
Σε περίπτωση που ηττηθεί στην Μαδρίτη και η Γιουβέντους νικήσει την Μάλμε τότε ακόμα μπορεί να ελπίζει σε ισοβαθμία (9 π.) με την Γιουβέντους.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει εκτός από το να νικήσει τους Σουηδούς στο Φάληρο, η Ατλέτικο Μαδρίτης που θα έχει ήδη προκριθεί με 12 πόντους, να νικήσει την Γιουβέντους μέσα στην Ιταλία. Μέσα σε όλα τα σενάρια, μπορεί να προκύψει ακόμα και τετραπλή ισοβαθμία στους εννιά βαθμούς. Όπως και να 'χει με τέσσερις βαθμούς η πρόκριση είναι στο χέρι του.

Η βαθμολογία (Α' όμιλος):
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3)
2. Ολυμπιακός 6 (6-7)
3. Γιουβέντους 6 (5-4)
4. Μάλμε 3 (2-9)

Η επόμενη αγωνιστική:
Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός
Μάλμε-Γιουβέντους

Η τελευταία αγωνιστική:
Ολυμπιακός-Μάλμε
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ