«Πώς; Ετσι το ρουφάω;» -Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά στην κάμερα αγοράζει κάνναβη, φτιάχνει τσιγαριλίκι και το καπνίζει [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πώς; Ετσι το ρουφάω;» -Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά στην κάμερα αγοράζει κάνναβη, φτιάχνει τσιγαριλίκι και το καπνίζει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό τις οδηγίες ενός Ελληνα που τη συνοδεύει αλλά δεν φαίνεται στην κάμερα, η Ελεονώρα Μελέτη πήγε σε coffee shop του Αμστερνταμ, αγόρασε κάνναβη και την κάπνισε στο πλαίσιο ρεπορτάζ για την ελεύθερη χρήση ουσιών. Η κάμερα κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τη διαδικασία, αλλά και τις αντιδράσεις της παρουσιάστριας στη συνέχεια.


Το βίντεο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της #hashtag. Αφορμή για το ρεπορτάζ ήταν έρευνα της εφημερίδας «Le Monde», που ανέδειξε την ολλανδική πρωτεύουσα ως την «πιο ελεύθερη να ζει κάποιος σε όλη την Ευρώπη».


Λίγη ώρα αργότερα, και ενώ περπατούσε στους δρόμους του Αμστερνταμ, είπε στην κάμερα: «Προσωπικά δεν πρόκειται να προβώ ξανά στη χρήση κάνναβης, κι αυτό γιατί η αίσθηση που πήρα δεν μου άρεσε καθόλου. Κεφάλι βαρύ, στόμα στεγνό, τάση για αηδία, εναλλαγή στη διάθεση από μελαγχολία σε νευρικό γέλιο, αλλά και κρίσεις πανικού όταν αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω τον πλήρη έλεγχο του εαυτού μου, ήταν λίγα από όσα μου προκάλεσαν δυσφορία για αρκετή ώρα αργότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ