Και ο Απόστολος Κακλαμάνης ζητάει σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών; - iefimerida.gr

Και ο Απόστολος Κακλαμάνης ζητάει σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκκληση να υπάρξει ενότητα ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς και έμμεση πρόταση να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Αποστολος Κακλαμάνης μιλώντας στη Βουλή.«Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι ως έθνος για κάθε ενδεχόμενο, δεν είμαι πολεμοχαρής αλλά πρέπει ακόμα και υπό το βλέμμα του προέδρου της Δημοκρατίας προς τα έξω να φαινόμαστε ενωμένοι» είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Από την πλευρά της η προεδρεύουσα Κόλλια Τσαρουχά συμφώνησε ότι κυβέρνηση θα πρέπει να ακούσει τον Κακλαμάνη ως παλαιό πολιτικό και πρόσθεσε ότι κι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές έχουν ζητήσει τη σύσκεψη ενώ τέλος από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος είπε ότι οι στιγμές είναι δύσκολες και πρέπει όλοι να είμαστε μια γροθιά ειδικά στα δύσκολα θέματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ