Ανατροπή από τη Noble Energy: Δεν έχουμε βρει αρκετό φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ για να κάνουμε σταθμό - iefimerida.gr

Ανατροπή από τη Noble Energy: Δεν έχουμε βρει αρκετό φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ για να κάνουμε σταθμό

Ανατροπή από τη Noble Energy: Δεν έχουμε βρει αρκετό φυσικό αέριο στην κυπριακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δημιουργία στην Κύπρο χερσαίου τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου είναι μια δαπανηρή επιλογή, που απαιτεί την ανακάλυψη μεγάλων ποσοτήτων, ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Noble Energy στην Κύπρο, Τζον Τόμιτς.Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτήν τη στιγμή στην κυπριακή ΑΟΖ δεν υπάρχει αρκετό φυσικό αέριο για χερσαίο τερματικό και η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι οι περιφερειακοί αγωγοί.

Μιλώντας στο συνέδριο του «Εκόνομιστ» στη Λευκωσία, ο κ. Τόμιτς είπε ότι η Noble σχεδιάζει πρόσθετες γεωτρήσεις το 2015, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εξεύρεσης περισσότερων ποσοτήτων φυσικού αερίου στην Κύπρο, τόσο από τη Noble, όσο και από άλλες εταιρείες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ