Ποδοσφαιριστής κλώτσησε οπαδό και αποβλήθηκε - Προσπάθησε να προστατευθεί από την επίθεση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποδοσφαιριστής κλώτσησε οπαδό και αποβλήθηκε - Προσπάθησε να προστατευθεί από την επίθεση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν ένιωσε ότι κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Ο διαιτητής του ντέρμπι στο Τελ Αβίβ ανάμεσα στην Χάποελ και την Μακάμπι εκτέλεσε τον κανονισμό αποβάλλοντας τον σταρ των φιλοξενούμενων Έραν Ζάχαβι επειδή κλώτσησε αντίπαλο οπαδό.

Ο Ζάχαβι, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Χάποελ και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Παλέρμο επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μακάμπι, δέχθηκε επίθεση από έναν οπαδό των γηπεδούχων.

Στην προσπάθειά του να αμυνθεί, κλώτσησε τον οπαδό της Χάποελ, ο οποίος ακινητηποιήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου. Λίγο αργότερα όμως ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την Μακάμπι με δέκα παίκτες. Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο διαιτητής ενήργησε σωστά ωστόσο ήταν εμφανές ότι ο παίκτης βρισκόταν σε θέση άμυνας.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε για δέκα λεπτά όμως η ατμόσφαιρα παρέμενε τεταμένη με αποτέλεσμα να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί της Χάποελ, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή να διατάξει την οριστική διακοπή του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ