Αγνώριστη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έχασε 50 κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έχασε 50 κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη χυμώδη και πληθωρική, ωστόσο φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει τη σιλουέτα της και είναι πλέον αδυνατισμένη.


Με νέο look στα μαλλιά και πολλά λιγότερα κιλά, η τραγουδίστρια δείχνει άλλος άνθρωπος.
Η ταλαντούχα τραγουδίστρια δίνει μάχη με την παχυσαρκία από τα εφηβικά της χρόνια και έβαλε στόχο να χάσει 50 κιλά!

«Εχω ταλαιπωρηθεί πολύ με το βάρος μου, στα 15 μου είχα πολλά παραπάνω από 20 κιλά... Εκεί που ζορίστηκα πολύ ήταν μόλις τελείωσα το Λύκειο και συνειδητοποίησα ότι ήθελα να κάνω κάτι στον χώρο του θεάματος. Δεν είχα πρόβλημα με τις σχέσεις μου, είχα όμως πρόβλημα με τον εαυτό μου.
Και όταν πήγα στη δραματική σχολή, μου βγήκε... Αποφάσισα ότι δεν θέλω να ξαναδώ έτσι τον εαυτό μου. Και άρχισα τη δουλειά. Η παχυσαρκία, όπως και πολλά άλλα ψυχοσωματικά, είναι ασθένεια, γιατί απλά δεν έχεις το σθένος να αντιμετωπίσεις όσα συμβαίνουν», λέει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δεν δίστασε να πει στη συνέντευξή της ότι «έχει χάσει σχεδόν 50 κιλά» και ότι τώρα πλέον «αγαπάει και σέβεται περισσότερο τον εαυτό της», ενώ τόνισε ότι «το σώμα μας είναι ένα όχημα που μας βοηθάει να ζήσουμε κάποια πράγματα».

Καμία σχέση με την παλιότερη Ελεωνόρα Ζουγανέλη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ