Ρατσιστική επίθεση στον Γιάγια Τουρέ μέσω Τwitter - iefimerida.gr

Ρατσιστική επίθεση στον Γιάγια Τουρέ μέσω Τwitter

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρατσιστική επίθεση δέχτηκε ο Γιάγια Τουρέ μέσω Τwitter, όπως ενημέρωσε την Αστυνομία ο οργανισμός κατά των διακρίσεων «Kick It Out».


Ο 31χρονος μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού αποφάσισε να επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Τwitter τη Δευτέρα, μετά από πέντε μήνες απουσίας, ωστόσο δέχτηκε επίθεση με ρατσιστικά σχόλια.


Σύμφωνα με το «Kick It Out», υπήρξαν παράπονα για δύο τιτιβίσματα ρατσιστικής φύσης και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. «Ο Γιάγια Τουρέ ήταν κάποιες ώρες στο Τwitter και ήδη δέχτηκε επίθεση, με ντροπιαστικά σχόλια. Έχουμε ενοχληθεί από το γεγονός ότι κάποιοι συμπεριφέρονται έτσι. Οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν να αναρωτιούνται αν πρέπει να χρησιμοποιούν τέτοιες πλατφόρμες. Θα προσφέρουμε στον Γιάγια Τουρέ τη στήριξή μας», ανέφερε εκπρόσωπος του οργανισμού κατά των διακρίσεων. Να σημειωθεί ότι ο χαφ της Μάντσεστερ Σίτι είχε δεχθεί ρατσιστική επίθεση και στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ρωσική ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ