Τέλος στα σενάρια επιστροφής της στη ΝΔ βάζει η Ντόρα - iefimerida.gr

Τέλος στα σενάρια επιστροφής της στη ΝΔ βάζει η Ντόρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έμμεση απάντηση στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για διάλυση της Δημοκρατικής Συμμαχίας και επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ν.Δ., έδωσε η πρόεδρος του κόμματος μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματός της.

"Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι στη Βουλή, κόντρα σε εκείνους που ονειρεύονται τη διάλυσή της", είπε συγκεκριμένα, ενώ παράλληλα επιτέθηκε με σκληρή γλώσσα στην κυβέρνηση για την οικονομία. Συγκεκριμένα την κατηγόρησε ότι δεν κάνει τη δουλειά της και γι' αυτό αποτυγχάνει στους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα για τα οποία έχει δεσμευτεί.

"Είναι φανερό ότι αδυνατεί να προωθήσει τις μεγάλες αλλαγές και της ρήξεις που απαιτούνται για να σωθεί η χώρα. Το είπαμε από την Παρασκευή ότι αν είχε κάνει αυτά που έπρεπε θα είχε υπερκαλύψει τις ανάγκες των επομένων μηνών και δεν θα χρειάζονταν τα πρόσθετα μέτρα που τώρα της ζητούν", τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

Σε άλλο σημείο της εισήγησής της στο Πολιτικό Συμβούλιο, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφέρθηκε στα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. "Υπάρχει πλήρης αλλαγή, ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Τα παλιά κόμματα πνέουν τα λοίσθια και αυτό συμβαίνει γιατί καταρρέει το κομματικό κράτος που ήταν ο συνδετικός κρίκος με τους κομματικούς στρατούς", τόνισε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι μονοκομματικές κυβερνήσεις φαίνεται ότι δεν μπορεί να είναι χρήσιμες και ότι πάμε σε μεγάλες αλλαγές.

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου υπήρξε εισήγηση του βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη για τις εκλογές που προγραμματίζεται να γίνουν στο τέλος του μήνα στις Ομάδες Πρωτοβουλίας του κόμματος, προκειμένου να αναδειχθούν 9μελή συμβούλια. Επίσης συζητήθηκε και ο ρόλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στις εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Νίκος Αρμένης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ