Η τρομοκράτης των διάσημων -Οι φάρσες της ΝτεΤζένερις που έχουν κάνει τους σταρ να ουρλιάξουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Η τρομοκράτης των διάσημων -Οι φάρσες της ΝτεΤζένερις που έχουν κάνει τους σταρ να ουρλιάξουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής στο στούντιο της Ελεν ΝτεΤζένερις. Δεν είναι μόνο οι περίεργες ερωτήσεις που κάνει στους καλεσμένους της, αλλά και οι φάρσες της, που έχουν αναγκάσει ένα πλήθος διάσημων να ουρλιάξουν από φόβο.

Οπως είπε και η ίδια στην εκπομπή της, για εκείνη δεν χρειάζεται να είναι Χάλοουιν για να τρομάξει τον κόσμο. Το κάνει όλο το χρόνο. Για αυτό παρουσίασε ένα βίντεο με μερικές από τις καλύτερες φάρσες της.

Τις περισσότερες φορές, την ώρα που μιλά αμέριμνος ο καλεσμένος, ξαφνικά τον αιφνιδιάζει «κάτι» από πίσω του. Εμπειρία που βίωσαν ουρλιάζοντας η Μάιλι Σάιρους, η Κάμερον Ντίαζ και η Χάλι Μπέρι μεταξύ άλλων. Ισως όμως η πιο «επική» φάρσα της ΝτεΤζένερις ήταν εκείνη με θύμα την Τέιλορ Σουίφτ. Η τραγουδίστρια μπήκε σε δωμάτιο στο οποίο ήταν κρυμμένη η παρουσιάστρια. Οταν ούρλιαξε, η Σουίφτ τρόμαξε τόσο, που έπεσε στο πάτωμα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ