Πρωτοφανές περιστατικό στο Αγιο Ορος: Μοναχοί κράτησαν όμηρο επισκέπτη στη Μονή Εσφιγμένου - iefimerida.gr

Πρωτοφανές περιστατικό στο Αγιο Ορος: Μοναχοί κράτησαν όμηρο επισκέπτη στη Μονή Εσφιγμένου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη υπόθεση απασχολεί την κοινότητα του Αγίου Ορους, καθώς, μοναχοί στην παλαιά Μονή Εσφιγμένου κράτησαν όμηρο έναν επισκέπτη ο οποίος έβγαζε φωτογραφίες το μοναστήρι.Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του romfea.gr ο επισκέπτης, ο οποίος διανυκτέρευσε στη Μονή, φέρεται να κρατήθηκε από τους μοναχούς, ενώ χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία και ο Εισαγγελέας για να λυθεί η υπόθεση.

Πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων αναφέρουν ότι ο εν λόγω επισκέπτης, που συνδέεται με τη νέα αδελφότητα, φωτογράφιζε το μοναστήρι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Οταν τον αντιλήφθηκαν οι μοναχοί του ζήτησαν να διαγράψει τις φωτογραφίες και εκείνος αρνήθηκε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην του επιτρέπουν την έξοδο από την Μονή.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Καρυών του Αγίου Όρους, στη Μονή βρέθηκε κλιμάκιο της Αστυνομίας, ενώ ειδοποιήθηκε και ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους Αρίστος Κασμίρογλου.

Από την πλευρά των μοναχών διαρρέεται ότι η είδηση είναι προβοκάτσια, ενώ τονίζεται ο επισκέπτης βιντεοσκοπούσε χωρίς άδεια το εσωτερικό του Μοναστηριού. Του ζητήθηκε να σβήσει το υλικό αφού ήταν προϊόν υποκλοπής. Αρνήθηκε και οι μοναχοί ζήτησαν την συνδρομή της αστυνομίας όπου και τον παρέδωσαν.
Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Α.Τ. ΚΑΡΥΩΝ και εξηγεί ποιος ο σκοπός την παράνομης βιντεοσκόπησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ