Απελπισμένη μητέρα πήδηξε στο κενό γιατί θεώρησε ότι δεν τα πήγε καλά στη συνέντευξη για δουλειά [εικόνες] - iefimerida.gr

Απελπισμένη μητέρα πήδηξε στο κενό γιατί θεώρησε ότι δεν τα πήγε καλά στη συνέντευξη για δουλειά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H 27χρονη Hu Tai ταξίδεψε πάνω από 160 χλμ. για να παραστεί σε μία συνέντευξη για δουλειά σε εργοστάσιο στην πόλη Zhengzhou της κινεζικής επαρχίας Henan. Ομως, πάνω στην απελπισία της και θεωρώντας πως δεν έκανε καλή εντύπωση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πήδηξε στο κενό από τον 17ο όροφο, από ύψος περίπου 60 μέτρων, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Η Hu Tai, που ήταν μητέρα ενός αγοριού τεσσάρων ετών και παντρεμένη, μόλις βγήκε από το γραφείο της συνέντευξης πέρασε στην αίθουσα αναμονής, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό.

Τραγική ειρωνεία είναι πως οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωσαν μετά το τραγικό συμβάν πως η 27χρονη τα είχε πάει πολύ καλά και πως πιθανότατα θα την προσλάμβαναν.

Πάντως, και άλλοι υποψήφιοι που περίμεναν μαζί της στην αίθουσα αναμονής είπαν πως πριν μπει στο γραφείο δεν είπε σχεδόν λέξη στους συνυποψηφίους της, παρά μόνο ότι ταξίδεψε περισσότερα από 160 χλμ. από την πόλη Anyang, προκειμένου να βρει δουλειά.

Ο συνυποψήφιός της Mingmei Chou δήλωσε στο τοπικό κανάλι: «Έδειχνε πολύ αγχωμένη και είπε ότι χρειαζόταν πραγματικά αυτή τη δουλειά. Ολα της τα υπάρχοντα ήταν μερικές τσάντες στην αίθουσα αναμονής».

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Jin Wan δήλωσε: «Συνολικά 20 άτομα είχαν κάνει αίτηση για την ίδια θέση εργασίας. Πιστεύουμε ότι ένιωσε πως απέτυχε και πήρε μια βιαστική απόφαση να αυτοκτονήσει. Αλλά, στην ουσία, δεν είχαμε ακόμη αποφασίσει για κανέναν υποψήφιο μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ηταν όλοι πολύ καλοί, συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας, και θέλαμε λίγο χρόνο για να τους ξαναδούμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ