Radio Days που πληγώνουν: Το ιστορικό Τρίτο Πρόγραμμα κινδυνεύει να σιγήσει ξανά - iefimerida.gr

Radio Days που πληγώνουν: Το ιστορικό Τρίτο Πρόγραμμα κινδυνεύει να σιγήσει ξανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από την περιπέτεια με το λουκέτο στην ΕΡΤ και τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ, το γεγονός ότι το Τρίτο Πρόγραμμα άρχισε πάλι να εκπέμπει ήταν για εκατομμύρια ακροατές μια ανάσα, μια σύνδεση με το παρελθόν, μια σταθερή πορεία προς το τη μουσική που κινείται εκτός Playlist και εμμένει σε αυτό που αποκαλούμε ποιότητα. Ομως από σήμερα, το Τρίτο πρόγραμμα θα μεταδίδει μόνο μουσική και τις περίφημες εκπομπές κονσέρβα.

Οι εργαζόμενοι την Παρσκευή αποφάσισαν να μην υπογράψουν τις νέες συμβάσεις εργασίας που προβλέπουν αμοιβές περί τα 300 ευρώ κατά μέσο όρο. Ηδη ανακοινώσαν πως σταματούν οι νέες παραγωγές και η μετάδοση νέων εκπομπών σε ένδειξη διαμαρτυρίες για τις εξευτελιστικά χαμηλές αμοιβές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι προ λίγων εβδομάδων το Τρίτο Πρόγραμμα γιόρτασε τα 60 του χρόνια με μια γιορτή που οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως ήταν εξαιρετικά ακριβή για τα οικονομικά δεδομένα της ΝΕΡΙΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ