Πόζαρε γυμνόστηθη σε άλογο: Εχω πιο ωραίο σώμα από τον Πούτιν [εικόνες]

Με μπόλικη διάθεση χιούμορ και ειρωνεία, η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός Τσέλσι Χάντλερ φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη πάνω σε ένα άλογο, ακριβώς όπως είχε φωτογραφηθεί και ο Πούτιν παλαιότερα.

Ωστόσο, η εικόνα της λίγη ώρα αργότερα αποσύρθηκε από το Instagram καθώς κρίθηκε ανάρμοστη, με αποτέλεσμα η επίμονη Αμερικανίδα να συνεχίζει να αναρτά τη λήψη, η οποία επανειλημμένως «κατέβαινε» από τους διαχειριστές του τόπου κοινωνικής δικτύωσης.
«Αυτό το τόπλες είναι δικαίωμά μου», έγραψε η Χάντλερ, ενώ η λεζάντα της αρχικής φωτογραφίας ανέφερε: «Ότι μπορεί να κάνει ένας άνδρας, μια γυναίκα μπορεί να το κάνει καλύτερα.

Μάλιστα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, η Χάντλερ με χιούμορ, αλλά και με μία δόση ειλικρίνειας ανήρτησε: «Είναι σεξιστική η κατάργηση της φωτογραφίας. Έχω κάθε δικαίωμα να αποδείξω ότι έχω καλύτερο σώμα από εκείνο του Πούτιν».

Επιπλέον, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν ένας άνδρας "ποστάρει" μία φωτογραφία με τις ρόγες του έξω, όλα είναι καλά, αν το κάνει μία γυναίκα όμως... Σε ποια εποχή ζούμε, στο 1825».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ