Πόζαρε γυμνόστηθη σε άλογο: Εχω πιο ωραίο σώμα από τον Πούτιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Πόζαρε γυμνόστηθη σε άλογο: Εχω πιο ωραίο σώμα από τον Πούτιν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μπόλικη διάθεση χιούμορ και ειρωνεία, η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός Τσέλσι Χάντλερ φωτογραφήθηκε γυμνόστηθη πάνω σε ένα άλογο, ακριβώς όπως είχε φωτογραφηθεί και ο Πούτιν παλαιότερα.

Ωστόσο, η εικόνα της λίγη ώρα αργότερα αποσύρθηκε από το Instagram καθώς κρίθηκε ανάρμοστη, με αποτέλεσμα η επίμονη Αμερικανίδα να συνεχίζει να αναρτά τη λήψη, η οποία επανειλημμένως «κατέβαινε» από τους διαχειριστές του τόπου κοινωνικής δικτύωσης.
«Αυτό το τόπλες είναι δικαίωμά μου», έγραψε η Χάντλερ, ενώ η λεζάντα της αρχικής φωτογραφίας ανέφερε: «Ότι μπορεί να κάνει ένας άνδρας, μια γυναίκα μπορεί να το κάνει καλύτερα.

Μάλιστα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, η Χάντλερ με χιούμορ, αλλά και με μία δόση ειλικρίνειας ανήρτησε: «Είναι σεξιστική η κατάργηση της φωτογραφίας. Έχω κάθε δικαίωμα να αποδείξω ότι έχω καλύτερο σώμα από εκείνο του Πούτιν».

Επιπλέον, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν ένας άνδρας "ποστάρει" μία φωτογραφία με τις ρόγες του έξω, όλα είναι καλά, αν το κάνει μία γυναίκα όμως... Σε ποια εποχή ζούμε, στο 1825».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ